torstai 15. syyskuuta 2011

Mikä se on?


Sisällä tämmöistä:
(Sivistyneen arvion mukaan ohutta superloonia ja kuivausrummun nukkassihdin tuotoksia.)


Päällä tämmöistä:
Välillä tämmöistä:


Elikkä vintagetäkistä pari makuupussia kaverille. Koko pikkuisen äitiyspakkauksen pussia pienempi. Reunat kantattu trikoisella vinonauhalla:

 Vinkkejä ihan ilmaiseksi:
*Käytä paksua neulaa. Älä liian paksua.
*Siksakkaa reunat ennen vetoketjun ompelua, viimeistään ennen vinonauhan ompelua. Ilman tätä litistävää toimenpidettä vinonauhan ompelu on tavallista tuskallisempaa.
*Lanka saattaa katketa lukemattomia kertoja. Langoita kone tyynesti uudelleen lukemattomia kertoja.

5 kommenttia:

hanna kirjoitti...

ihana :) aika kiva että on vähän pienempi pussi-vastasyntynyt ihan menee hukkaan siinä pakkauksenpussin kokoisessa pussissa. aika kova homma tuossa kanttaamisessa...taitasi jäädä multa tekemättä tuommoiset pussit. :) pakkauksen pusseja oon kyllä päällystänyt mutta ihan silleen laiskasti jättänyt vanhat kanttaukset....ja vanhat vetskarit. voin laidasta kuvitella että lanka saattaa katketa joitakin kertoja....;)

Kata kirjoitti...

aikasta ihana. Minullakin saattaisi jäädä tuo kanttaaminen tekemättä. Päällystettyäkään en tosiaan oo ssaanu itelle ku yhen pussin, ja siitäki viimeistelyt tekemättä. :) Enkä siitäkään jaksanu purkaa vetskaria pois, tylysti vaan tikkasin uuden kankaan päälle :)

Maija kirjoitti...

En kyllä käsitä miten saatte siististi kankaan siihen vetskarin viereen! Kerran mallailin ja päädyin irrottamaan vetskarin, paljon nopeampi silleen :).

ketunpesän hanna kirjoitti...

no käsin! kaarevat kohdat ensin poimulangalla oikean kokoisiksi ja sitten vain neulalla. :) niin, ja langalla. :) mulla on semmoinen ratkojasyndrooma, kramppaa sormet ja kyynärpäät jos nuin pitkästi pitää alakaa ratkomaan:D

Tuula kirjoitti...

Hieno pussi. Mä oon päällystäessä purkanut kans vetskarin ekka pois. En saanut tarpeeksi siistiä pelkästään tikkaamalla. Ja Hanna: se on semmosella ompeleella, että kun sopivasti saa langan lähtemään, purkautuu nykimällä vaan. (Ainakin meiän pussissa oli.)