perjantai 11. marraskuuta 2011

Mekkosia

Koko 74cm
Kaava oma
Kangas kierrätetty
Vetskari Metsolasta (turhan tiukka)
Helmassa kuminauhaKoko 68cm
Kaava oma 
Kangas kierrätetty


4 kommenttia:

ketunpesän hanna kirjoitti...

no johan nyt! tämmöiset on liian ihania....mieltön malli tuossa pallohelmaisessa...tuota on ehkä pakko koittaa itsekin säätää. ja hmm...ehkä tuota kietaisumallistakin..mulla olisi jemmassa vähän tuontapaista kangastakin...oletpas ollut ahkerana. mun ahkeruus ollut viime päivinä (huom.pakkorako) siivouspainotteista, nostan kyllä hattua siitä itselleni. :D

Liisa kirjoitti...

Ihan mielettömän kaunis kietaisumekko, Kangas on niin mun makuun!!!

Hanna kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia! Tykkään näistä retroista melko paljon ja itsekin vastaavia väsäilen! Metsolako myy noita rengasvetoketjuja.. olen kissojen ja koirien kanssa metsästänyt kohtuuhintaisia sellaisia.. ilman pallohelmaa olen vastaavia tehnyt nimittäin. Itse lapsuudestani muistan juuri tämän malliset mekot niiiin ihanina juuri tuon rengasvetskarin takia! Tosin ne mekot olivat polyesteriä.. ja siis ilman tuota kuminauhahelmaa. Kietaisukin ihana!

Maija kirjoitti...

Hanna: Metsolan liikkeessä tosiaan on rengasvetskareita, Myllymuksujen nettikaupassa on kans joskus ainakin ollu. Ja Fabriinan pitsivetskareissa on muutamassa värissä rengasvedin, aika söpöjä nekin.