sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Tuulta ja sadetta vastaan

Tänä vuona ajattelin perinteiden vastaisesti ennakoida ja aloittaa kesä-/kevätkamppeiden hankinnan ennen ilmojen lämpenemistä. Paino siis sanalla aloittaa :). Tässäpä siis tuulipuku kokoa 158cm. Takin kaava Ottobre 1/02 ja housujen kaava on pyjamahousuista Ottobre 6/09.

Kangas on vedenpitävää ulkoilukangasta, hankittu taanoin jo edesmenneestä Rukka-tehtaanmyymälän kankaanmyyntipisteestä. Saumoja ei ole teipattu koska käytäntö on osoittanut sen tarpeettomaksi. Meillä on käytetty samoista kankaista ommeltuja vaatteita säässä kuin säässä  eikä koskaan oo läpi asti kastuneet. (Pois lukien ojissa uimiset yms.)


Kuviot on heijastinta sekä edessä että takana. Kiristysnyöri hupussa ja helmassa. Taskut sivuissa +povari +housuissa 1 ja niissä kaikissa piilovetskarit. Piilovetoketjupaininjalanpuutteessa totesin terepaininjalan tuuraavan ihan kohtuudella. Oli ainakin näppärämpää ommella mitä tavallisella peruspaininjalalla.


Lisäksi pihakäyttöön toiset housut. Näihin tein vetskaritaskut oikojan tapaan :). Lahkeensuissa kuminauhaa ja myös lahkeiden sivuun laitoin siivut heijastinta. Siinä toivossa että nämä vielä syksylläkin olisivat käyttökunnossa.

5 kommenttia:

Sani kirjoitti...

no vau :D, tosi hienot! Täytyyki perehtyä tarkemmin blogiisi :)

Sani kirjoitti...

Olinhan mä näköjään lukijana jo :D. Tää kiiruselämä vaan jättäny jälkensä ja usempi postaus jääny lukematta... mut saapi nyt ihastella useamman työn kerralla :D

Ida kirjoitti...

Ihana setti! :)

mummo kirjoitti...

Pirtsakka takki! Jotenki tutunnäkösiä kankaita.. ;)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Hienot vaatteet! Kauniita nuo heijastimesta tehdyt koristeet, ja niin tärkeät pimeällä liikuttaessa.